Aanbiedingen - Daan's Optiek
343185
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343185,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Één glas cadeau

Daan’s Optiek 1 glas cadeau bij aanschaf van een zonnebril op sterkte.
Nu de zon weer begint te schijnen is een zonnebril op sterkte ideaal. Perfect tijdens het autorijden of lekker op het terras. Bij aanschaf van een zonnebril op sterkte heeft u keuze uit enkelvoudige glazen en multifocale glazen, en u betaald er maar 1! Zo bent u deze zomer beschermt tegen schadelijk en verblindend licht. Met de nieuwe collectie van onze merken is elke stijl te vinden bij Daan’s Optiek.

 

Wij adviseren u graag welk type zonneglas het best bij u past.

Bring a Friend

Maak jij een partner, vriend(in), familielid of kennis enthousiast om als nieuwe klant bij ons een bril te kopen? Dan belonen wij jou met een waardecheque t.w.v. 5 % van zijn/haar aankoopbedrag als korting op jouw eerstvolgende bril* aanschaf.
Weet jij meerdere nieuwe klanten enthousiast te maken? Dan is dat helemaal leuk, want iedere keer opnieuw ontvang je een waardcheque die je bij elkaar kunt optellen.

 

Voorbeeld 1
Jij stuurt een partner, vriend, vriendin, familielid of kennis naar Daan’s Optiek. Deze koopt, als nieuwe klant, vervolgens bij ons een bril van €199,-. Dan ontvang je van ons een waardecheque ter waarde van €9,95,-. Deze is in te wisselen bij aankoop van jouw eerstvolgende bril.

 

Voorbeeld 2
Jij stuurt een partner, vriend, vriendin, familielid of kennis naar Daan’s Optiek. Deze koopt, als nieuwe klant, vervolgens bij ons een bril van €500,-. Dan ontvang je van ons een waardecheque ter waarde van €25,-. Deze is in te wisselen bij aankoop van jouw eerstvolgende bril.

Second Opinion

Helaas zien we regelmatig dat mensen bij ons in de winkel komen die kortgeleden elders een nieuwe bril hebben aangeschaft. In plaats van de wereld weer helder tegemoet te treden, komen deze brildragers met diverse onduidelijke klachten voor advies bij onze opticiens

 

Heeft u moeite met scherpstellen, duizeligheid, hoofdpijn, nek-schouderklachten, branderige, jeukende ogen of rode ogen? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat uw nieuwe bril niet helemaal aansluit bij uw behoeftes.

 

Als teruggaan naar uw huidige opticien geen oplossing biedt, en uw bril is niet ouder dan 6 maanden dan kunt u gebruik maken van onze second opinion inruilkorting.

.