Daan's Optiek | Contactlenzen
348096
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348096,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Lenzen

Ogen zijn er in alle soorten en maten, contactlenzen dus ook. Bij Daan’s Optiek geloven we niet in standaardwerk. Iedere lensdrager verdient een advies op maat. Als u voor het eerst lenzen wilt aanschaffen, bekijken onze specialisten of uw ogen geschikt zijn om lenzen te dragen en welk type het beste bij u past. Daan’s Optiek heeft ruim 25 jaar ervaring in het aanmeten van alle typen contactlenzen.

 

Tijdens het aanmeten wordt eerst bepaald of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen. Op basis van een nauwkeurig onderzoek met de meest geavanceerde apparatuur zal er een keuze worden gemaakt voor de paslens die voor u het meest geschikt is. Tijdens dit onderzoek worden onder andere uw sterkte-afwijking (refractie-afwijking) en de kromming van het oog gemeten.

 

Op basis van onze onderzoeken en aan de hand van uw persoonlijke behoefte selecteren wij samen met u de ideale contactlens. Daan’s Optiek levert alle type contactlenzen zoals; Dag lenzen, Maand lenzen, Torische (Astigmatische) lenzen, Multifocale lenzen, Harde lenzen en Nacht lenzen. Wij werken met de beste Contactlensleveranciers: Alcon, Menicon, Mark&novy, Coopervision, Johnson&Johnson en Baush en Lomb.

Lens Care Plan

Met ons Lens Care Plan heeft u geen omkijken meer naar uw lenzen, vloeistof of controles. Met het Lens Care Plan heeft u complete oogzorg en het gemak van gespreide betaling, dus geen onverwachte uitgaven! Daarnaast profiteert u van een aantal voordelen, zoals gratis vervanging bij het verlies of breuk van een zachte lens, 15% korting bij aanschaf een complete bril of zonnebril*.

 

De voordelen van het Lens Care Plan op een rij:

 

· Instapkorting bij aanschaf 1e pakket*

· Complete all-in oogzorg inclusief vloeistof, controles en heraanpassingen

· Gratis vervangende lenzen bij breuk of verlies **

· Het gemak van maandelijkse betalingen

· Bespaar tientallen euro’s per jaar

· 15% montuurkorting op een complete bril*

· 15% korting op een sportbril of zonnebril*

· Zachte lenzen altijd inclusief vloeistof

· Harde lenzen en speciaal lenzen 50% korting binnen 6 maanden bij breuk of verlies

 

* Vraag naar de voorwaarden in de winkel. ** Alleen geldig bij maandlenzen.