Contactlenzen - Daan's Optiek
348096
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348096,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

DE BESTE ZORG VOOR JOUW OGEN

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten adviseren je over het laten aanmeten van contactlenzen. Aan de hand van een nauwkeurige meting en oogscans bepalen wij de sterkte en de vorm van je ogen. Zo weet je direct of jouw ogen geschikt zijn voor het dragen van lenzen. Natuurlijk adviseren wij ook over het type lens wat past bij jouw ogen, voorkeur en levensstijl.

 

Uiteraard krijg je volledige instructie over het in- en uithalen van jouw lenzen inclusief het onderhoud wat hier bij komt kijken.  Na een tijdje voeren we enkele controles uit. Zo weet je zeker dat je de juiste contactlenzen draagt voor jouw situatie.

Lens Care Plan

Met ons Lens Care Plan heb je geen omkijken meer naar je lenzen, vloeistof of controles. Met het Lens Care Plan heb je complete oogzorg en het gemak van gespreide betaling, dus geen onverwachte uitgaven! Daarnaast profiteer je van een aantal voordelen, zoals gratis vervanging bij breuk van een zachte lens**, 15% korting bij aanschaf van een complete bril of zonnebril*.
De eerste contactlensaanmeting bedraagt Є49,50 inclusief refractie, volledig oogonderzoek en een set testlenzen!

 

De voordelen van het Lens Care Plan op een rij:

· Halfjaarlijkse lenscontroles t.w.v. 35,- 

· Complete all-in oog zorg inclusief vloeistof, controles en her aanpassingen

· Gratis vervangende lens bij breuk **

· Het gemak van maandelijkse betalingen

· 15% montuurkorting op een complete bril*

· 15% korting op een sportbril of zonnebril*

· Zachte lenzen altijd inclusief vloeistof

· Bril naast lenzen al vanaf 199,-

· Vormstabiele lenzen  50% korting binnen 6 maanden bij breuk.

 

* Vraag naar de voorwaarden in de winkel. ** Niet geldig op maatwerk lenzen.

ZACHTE LENZEN

Zachte lenzen is een super comfortabele oplossing. Door het zachte materiaal is de lens flexibel, wat ervoor zorgt dat ze zich aanpassen aan de ronding van je ogen. De pasvorm is daarom heel prettig, bijna natuurlijk. De zachte lenzen zijn er in verschillende typen. Zo zijn er multifocale lenzen, cilindrische (torische) maandlenzen en asferische maandlenzen.

 

Zachte daglenzen zijn zachte contactlenzen waarvan u iedere dag een nieuw paar in moet doen.  Een voordeel van daglenzen is dat ze heel hygiënisch zijn. U hoeft ze nooit op te bergen, want aan het eind van de dag gooit u ze gewoon weg.

 

Zachte maandlenzen kun je een maand dragen en daarna vervang je deze voor twee frisse, nieuwe lenzen. Omdat u ze niet dagelijks, maar maandelijks weggooit, heeft u jaarlijks slechts 24 contactlenzen nodig.

VORMSTABIELE LENZEN

Vormstabiele of harde lenzen zijn een goede optie als je contactlenzen wilt dragen, ze hebben namelijk veel voordelen ten opzichte van zachte lenzen.  Met een vormstabiele lens zie je scherper. Deze worden namelijk speciaal op maat gemaakt voor je ogen, terwijl zachte lenzen toch vaak nog een standaard vorm hebben. Vormstabiele lenzen zijn nog net iets beter voor je ogen dan zachte lenzen. Ze drijven namelijk op je traanvocht, waardoor ze geen direct contact maken met je ogen.

 

Ook in vormstabiele lenzen heb je verschillende varianten, er zijn zelfs multifocale lenzen mogelijk.

NACHT LENZEN

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. De lenzen raken niet je hoornvlies, maar drijven op je traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van je oog een andere vorm aan. Dat verschil in vorm zorgt dat je overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

 

Nachtlenzen zijn alleen geschikt voor bijziendheid met een sterkte die niet hoger is dan -4,50 dioptrie. Wil je graag weten of nachtlenzen geschikt zijn voor jouw ogen? Vraag onze contactlensspecialisten om advies!