Daan's Optiek | Hygiëne Protocol
348937
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348937,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Beste klant van Daan’s Optiek,

 

Bij Daan’s Optiek is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. We vertellen u graag wat we voor en achter de schermen doen om te zorgen dat u op een veilige manier bij ons in de winkel terecht kunt voor uw oogzorg en oogmode.

 

Maatregelen in de winkel:

 

Hygiëne is erg belangrijk voor uw gezondheid en dat van onze medewerkers.
We leven de maatregelen dan ook streng na die zijn voorgeschreven door instanties.
Voor en na ieder klantcontact wassen we de handen zorgvuldig en houden zoveel mogelijk 1,5 tot 2 meter afstand van klanten en collega’s. Ook zijn er speciale schermen geplaatst in de winkel en onze oogmeetruimtes voor optimale bescherming.

 

Uiteraard worden alle monturen en zonnebrillen na het passen direct gereinigd.

 

Wij reinigen altijd onze apparatuur voor en na iedere meting.

 

U bent welkom voor een oogmeting en voor het uitzoeken van een nieuwe bril/zonnebril. Het aanpassen en controleren van contactlenzen moeten we helaas nog uitstellen. Uiteraard kunt u nieuwe contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen gewoon bestellen.

U kunt altijd met vragen telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij met elkaar kunnen afstemmen wat er mogelijk is. We vragen klanten om bij afrekenen zoveel mogelijk gebruik te maken van pin.
Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

 

Indien u lenzen heeft besteld dan kunnen deze worden afhalen op onze aangepaste openingstijden. Mocht u lenzen willen bestellen dan kan dit telefonisch op 010-5226677 of via info@daansoptiek.nl

Als u verkouden bent, koorts heeft, moet hoesten of andere griepverschijnselen heeft dan helpen wij u graag wanneer u weer beter bent.

 

Samengevat:

 

Wel oogmeting voor een bril of nieuwe glazen.
Wel zonnebrillen uitzoeken
Wel contactlenzen bestellen
Wel open voor afhalen van lenzen en of brillen

Geen lenscontroles
Geen lens aanmetingen
Geen lens instructies
Geen oogdrukmetingen
Geen brillen verwarmen om af te stellen.