Hygiëne Protocol - Daan's Optiek
348937
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348937,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Beste klant van Daan’s Optiek,

 

Bij Daan’s Optiek is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. We vertellen u graag wat we voor en achter de schermen doen om te zorgen dat u op een veilige manier bij ons in de winkel terecht kunt voor uw oogzorg en oogmode.

 

Maatregelen in de winkel:

Voor en na ieder klantcontact desinfecteren wij de handen zorgvuldig en houden zoveel mogelijk 1,5 tot 2 meter afstand van klanten en collega’s. Ook zijn er speciale schermen geplaatst in de winkel en onze oogmeetruimtes voor optimale bescherming.

 

Wij reinigen altijd onze apparatuur voor en na iedere meting.

U bent welkom voor een oogmeting en voor het uitzoeken van een nieuwe bril/zonnebril. Wij vragen u de handen te desinfecteren bij binnenkomst. Dit kan bij onze desinfectiepaal, deze is geheel contactloos. U kunt altijd met vragen telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij met elkaar kunnen afstemmen wat er mogelijk is. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

 

Als u verkouden bent, koorts heeft, moet hoesten of andere griepverschijnselen heeft dan helpen wij u graag wanneer u weer beter bent.