Vacatures test - Daan's Optiek
349454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349454,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Vacatures:

Hallo nieuwe collega! Ben jij opticien/contactlens specialist of studerende hiervoor, dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor je beschikbaar.

Ben jij representatief, zelfstandig en commercieel ingesteld. Hier krijg je alle kansen om de beste te worden in je vak! Verder ben je een fijne collega, klantvriendelijk en vind je het geen probleem om op zaterdag te werken.

Van kop koffie en een gezellig gesprek, tot anamnese en volwaardige refractie. Natuurlijk combineer je dit met een goed advies voor een montuur en de bijbehorende glazen.

Je komt te werken in een moderne winkel met de nieuwste innovatieve apparatuur. En je gaat werken met de mooiste merken. We zien je graag een keer in de winkel of stuur ons een mail met aanvullende informatie.