Daan's Optiek | Innovatie
348051
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348051,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Innovatie

Het draaien aan glaasjes voor de juiste brilsterkte behoort bij Daan’s Optiek tot het verleden. Alle apparatuur is computer gestuurd. Scherp, helder en comfortabel zicht is te bereiken door je ogen te laten meten met de nieuwe digitale apparatuur van ZEISS en Topcon. Allereerst worden je ogen gemeten met de Revolutionaire i-Profiler van ZEISS. Een uniek apparaat waarmee wij een uiterst secure screening van de oogsterkte maken.

I.profiler

Bij Daan’s Optiek zorgen we altijd voor de verbetering van brillenglazen. De i.Profiler® van ZEISS meet zowel bij kleine als grote pupil opening. De technologie achter deze meting is het innovatieve “wavefront” technologie. We maken als het ware een “vingerafdruk” van uw ogen. Zowel de berekening van de correctie als de productiewijze van deze brillenglazen zijn revolutionair verbeterd en verfijnd tot op de honderdste dioptrie nauwkeurig.

 

Dit wordt dan geoptimaliseerd door i.Scription® brillenglazen. Het resultaat: een helder, scherp zicht, zowel overdag als ’s nachts. Tijdens de schemering en de nacht worden hinderlijke reflecties en halo’s zoveel als mogelijk weggewerkt. De i.Scription® brildrager ervaart bovendien meer contrast en intensere kleuren.

I.terminal

Na het uitzoeken van het juiste montuur en de glazen die bij u ogen passen, wordt er van u een foto gemaakt met de de I.terminal, Met de I.Terminal, het nieuwste ZEISS centreringsapparaat, worden alle meetparameters zeer nauwkeurig digitaal vastgesteld voor uw nieuwe bril. De I.terminal meet de volgende gegevens.

 

– De vorm van het montuur
– De Inclinatie/ kanteling van het gekozen montuur
– De plaats/afstand van uw ogen achter de bril.
– De afstand van uw ogen t.o.v. van elkaar.
– De hoogte van uw ogen.
– Het bepalen van de doorkijkhoek

 

Het aanmeten van brillenglazen speelt een sleutelrol in het maximaliseren van visueel comfort. Daarom heeft Daan’s Optiek gekozen voor de ZEISS i.Terminal. De i.Terminal bepaalt en berekent de individuele parameters. Deze i.Terminal meet met een precisie van 0.1mm en 0.1 graad. Zodat verkeerd ingemeten brillenglazen tot het verleden behoren.