Porsche P’8951 - Daan's Optiek
349882
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349882,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Porsche Design P’8951

Limited Edition

Gemaakt voor degenen die zich willen onderscheiden, de P’8951 Iconic Machined Zonnebril combineert vakmanschap met een uniek ontwerp en hoogwaardige materialen. Deze bril niet alleen een accessoire, maar een statement.

 

Een design als een sculptuur: rechte lijnen en hoekige geometrieën vormen het opvallende montuur van de P’8951 Iconic Machined, die wereldwijd gelimiteerd is tot 911 stuks. Dit montuur en de veren zijn met uiterste precisie uit één blok aluminium gefreesd, wat de zonnebril een technische, gespierde look verleent. Bijzonder geraffineerd is het montuur van de bril, waarvan de vorm 2 individuele lenzen suggereert, maar dat eigenlijk één enkel shield is.

 

Het Porsche Design opschrift op de veren is gelaserd. Het lichte aluminium in combinatie met de randen en schuine kanten van het model zorgt bovendien voor een indrukwekkend spel tussen licht en schaduw.

 

Met een beperkte oplage is dit een zonnebril die je niet wilt missen. Bezoek onze winkel en ontdek de kracht van unieke stijl.