Dick Moby - Daan's Optiek
347862
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347862,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Dick Moby brillen en zonnebrillen zijn ontworpen door de Amsterdammers Tim Holland en Robbert Wefers Bettink: twee designers met een gezamenlijke passie voor surfen, zeilen en duiken. Het merk Dick Moby staat voor monturen van duurzame kwaliteit zonder compromissen. Duurzaamheid zit in het DNA van het bedrijf en de missie is om plasticvervuiling op stranden en in oceanen tegen te gaan.
 
Een Dick Moby bril of zonnebril heeft niet alleen een duurzaam karakter. De mix van Dutch design en Italiaans vakmanschap garandeert trendy modellen van topkwaliteit. Sterk, flexibel en geschikt voor elk event of gelegenheid. Alle monturen worden vervaardigd uit gerecycled of biologisch acetaat.
 
“Wij zijn Dick Moby. We houden van deze planeet maar ook van er goed uit te zien. En we zien niet in waarom iemand ooit tussen de twee zou moeten kiezen. Daarom gebruiken we alleen biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen om hoogwaardige en stijlvolle brillen te maken. Voor jou en voor je planeet. Look good for your planet!”
 
Duurzaamheid is geen productcategorie, een groen label of een mooie folder. Het is een bepalend onderdeel van productie. Quality is key, sustainability is king.
Dick Moby sorteert materialen zelf zodat de kwaliteit van de brillen word gegarandeerd.

Project Details
Previous
Next