Etnia Barcelona - Daan's Optiek
347874
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347874,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

In de jaren 1950 richtte Fulgencio Ramo-grootvader van David Pellicer, de huidige eigenaar van het bedrijf, zijn eerste brillenfabriek op. Zijn kinderen hielpen mee en verwierven al snel alle knowhow van het bedrijf om de leiding over te nemen. Deze tweede generatie ontwierp, creëerde en distribueerde de brillen over heel Spanje, maar het duurde tot de jaren 1990 voordat David Pellicer bij het bedrijf kwam met de droom om iets nieuws te creëren.
 
“Barcelona speelt een belangrijke rol in onze geschiedenis omdat het getuige is geweest van de geboorte en groei van ons bedrijf. Het is een stad die openstaat voor de wereld, innovatief, rebels en visionair is. Het is een dynamische stad die zich ontwikkelt met de snelheid van het licht, maar die nooit vergeet waar ze vandaan komt. Barcelona heeft ons karakter en onze manier van doen gevormd. Een merk dat altijd vooruit kijkt zonder zijn roots te vergeten.
 
Al drie generaties lang is en blijft kwaliteit van fundamenteel belang. We controleren het hele proces van begin tot eind en houden elk detail nauwlettend in de gaten om er zeker van te zijn dat aan de kwaliteitsnormen wordt voldaan. Daarnaast werken we met de beste materialen op de markt, zoals zuivere minerale glazen van Barberini en HD Colors technologie, en natuurlijk acetaat van Mazzucchelli.
 
We werken er al jaren aan om een duurzamer en ethischer merk te worden. Van natuurlijke grondstoffen tot ons sociale project met de Etnia Barcelona Foundation. Maar we weten dat dit niet genoeg is en daarom streven we er elke dag naar om een duurzamere toekomst na te laten met respect voor mens en milieu.”- David Pellicer.

Project Details
Previous
Next