etnia barcelona - Daan's Optiek
347874
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347874,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

De creaties van Etnia Barcelona worden geproduceerd in natuurlijk acetaat, een materiaal gemaakt van katoen bekend om zijn comfort en buigbaarheid. Het merk heeft het hele productie proces zelf in handen. Het resultaat is volledige controle over het proces vanaf het begin, met de materialen, tot het einde, met het eindproduct.

Alle kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd, ontworpen en geproduceerd door het merk. Voor de selectie van elk seizoen werkt Etnia Barcelona samen met partners doormiddel van trends en feeds uit de wereld van mode en kunst als inspiratie te gebruiken. Kleurstudies die tweemaal per jaar worden uitgevoerd zorgen voor het integreren van nieuwe tonen in ontwerpen, en inspirerende stemmingen en zijn geproduceerd om indruk te maken met de nieuwe collecties.

Naast monturen voor volwassen heeft Daan’s Optiek ook kindermonturen van Etnia Barcelona.

Project Details
Previous
Next