lafont - Daan's Optiek
347873
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347873,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Lafont is een typisch Frans brillenmerk. Bruisend van passie en levenslust. Kenmerkend zijn de speelse ontwerpen met felle, jeugdige kleuren. Sommige monturen vallen op door hun bijzondere accenten. Lafont heeft de perfecte collectie met smallere monturen, Daan’s Optiek heeft niet alleen volwassen monturen maar ook kindermonturen.

 

De handgemaakte monturen van Lafont kunnen zowel gesofisticeerd als klassiek zijn. De vormen en subtiele kleuren wijken vaak af van de traditionele monturen en zijn daardoor duidelijk herkenbaar. De Lafont brillen weerspiegelen de franse levensstijl en zijn een ode aan de Parijse elegantie. Luxe, technisch vakmanschap en kwalitatieve materialen maken Lafont een topmerk.

Project Details
Previous
Next