Orgreen - Daan's Optiek
347861
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347861,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Iets meer dan twintig jaar geleden begonnen drie vrienden uit Kopenhagen hun eigen brillenlabel, Ørgreen Optics. Hun doel? Tijdloos uitziende monturen ontwerpen voor kwaliteitsbewuste mensen over de hele wereld. Het is een lange reis geweest sinds 1997, maar zeker de moeite waard aangezien het merk nu internationale bekendheid geniet, met brillenontwerpen die wereldwijd in meer dan vijftig landen verkrijgbaar zijn.
 
Geïnspireerd door hoogwaardige materialen is het creatieve team van Ørgreen trots op het creëren van unieke visuele merchandisingoplossingen en zeer aantrekkelijke content voor alle platforms. Het doel van de studio is om de kernkarakteristieken van het merk te communiceren: innovatieve esthetiek, uitstekende klantenservice en natuurlijk kwaliteit.
 
Ørgreen monturen worden gemaakt in Japan, een land dat bekend staat om zijn trotse traditie van superieure brillenproductie en het toepassen van de hoogste standaard in elke stap van het proces. Het combineren van deze productie-ethos met de Deense ontwerpcultuur van precisie en uitmuntendheid levert een product op dat wordt gekenmerkt door liefde voor detail en een lange levensduur.

 

Project Details
Previous
Next