Ray Ban - Daan's Optiek
347876
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347876,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Sinds 1937 heeft Ray-Ban een leider status in de zonnebril industrie. Het bedrijf begon op een verzoek van de Amerikaanse Luchtmacht met het ontwikkelen van een nieuw type van zonnebril. Hollywood’s beroemdheden zoals James Dean, Audrey Hepburn en Tom Cruise hebben bijgedragen aan bekendheid van dit merk. Ray-Ban heeft in de afgelopen decennia een bekend merknaam opgebouwd met een sterke identiteit.
 
Ray-Ban is verantwoordelijk voor enkele van de meest bekende brillenvormen. Het merk, dat bijna een eeuw geleden werd geboren uit de wens om een niche in de optiekmarkt te vullen, heeft zichzelf stevig gevestigd als een van de populairste brillenmerken ter wereld en wordt al tientallen jaren gedragen en gesierd door beroemdheden en andere beroemdheden. Het Amerikaanse merk wordt nog steeds geprezen om zijn tijdloze ontwerpen.

Project Details
Previous
Next