Silhouette - Daan's Optiek
347865
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347865,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

In 1964 begon Silhouette met een duidelijke visie: Anneliese en Arnold Schmied wilden ‘s werelds beste brillen creëren zonder ooit genoegen te nemen met minder dan de hoogste kwaliteit. Vandaag de dag is Silhouette de wereldleider in randloze premium brillen en heeft het de afgelopen jaren ook een unieke impact gemaakt op de markt voor volant brillen.
 
Bij premium brillen van Silhouette draait alles om een licht en zorgeloos gevoel. Waar sommigen risico’s zien, ziet Silhouette kansen en omarmen ze de toekomst met optimisme. Silhouette gelooft dat als we de dingen allemaal een beetje lichter zien, we de wereld beetje bij beetje kunnen veranderen. Grenzen verdwijnen, nieuwe mogelijkheden worden zichtbaar en visies worden werkelijkheid. Silhouette communiceert deze merkervaring onder ons motto “Empowered by Lightness”. Lichtheid is een gemoedstoestand.
 
Silhouette staat voor absolute precisie, innovatie en aandacht voor detail. Van randloze, halfronde en doorlopende brillen tot zonnebrillen die volledige UV-bescherming bieden.

Project Details
Previous
Next