Tom Ford - Daan's Optiek
347870
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347870,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Heel Hollywood hangt aan zijn lippen. Bij elk van zijn collecties dragen de grote beroemdheden zijn designs. Wij kennen geen Hollywoodbekendheid zonder Tom Ford.

 

Extravagant, met het doel om te vernieuwen en te veranderen, dit zijn de kenmerken van de Tom Ford eyewear collectie, dat een glamoureuze stijl uit straalt, gecombineerd met een gedurfde en elegante touch. Met de creatieve collectie heeft Tom Ford vele internationale successen geboekt, zo zijn bij de James Bond films Skyfall en Spectre de zonnebrillen van Tom Ford te zien.

 

Daan’s Optiek heeft een Shop in Shop met het merk Tom Ford, dit wil zeggen dat Daan’s Optiek de gehele collectie met de nieuwste correctie -en zonnemonturen van Tom Ford in de winkel heeft.

Project Details
Previous
Next