Tom Ford - Daan's Optiek
347870
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347870,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Tom Ford staat bekend als trendsetter en drukt een stijl uit die geworteld is in luxe met een unieke charme en een visie die in staat is om design en elegantie te leiden naar innovatieve esthetiek. Modern, provocerend en verfijnd, de persoonlijkheid van het merk vertaalt zich in glamoureuze allure door middel van producten die worden gekenmerkt door exclusieve materialen van de hoogste kwaliteit, meesterlijk vakmanschap en verfijnde details.
 
De essentie van het merk wordt weerspiegeld in de brillencollecties. Gemaakt in Italië met veel aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, combineren de monturen met stijlen zoals vintage en hedendaagse invloeden en zijn ze direct herkenbaar door het gebruik van de elegante metalen “T” die de monturen animeert als onmiskenbaar kenmerk van het merk. De monturen variëren van modern tot klassiek, maar gaan altijd uit van een basislijn van urbane chic.
 
Bij Tom Ford Eyewear is functie net zo belangrijk als stijl. Optische monturen zijn voorzien van lenzen met Blue Block-technologie die het visuele comfort verbetert en de belasting van de ogen vermindert die wordt veroorzaakt door langdurige blootstelling aan digitale apparaten. Sommige zonnebrillen, waaronder de nieuwe Rosco en Camryn ontwerpen, bieden fotochromische lenzen die automatisch donkerder en lichter worden in reactie op het omgevingslicht.
 
Daan’s Optiek heeft een Shop in Shop met het merk Tom Ford, dit wil zeggen dat Daan’s Optiek de gehele collectie met de nieuwste correctie -en zonnemonturen van Tom Ford in de winkel heeft.

Project Details
Previous
Next