Daan's Optiek | Specials
348364
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348364,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Porsche Design Limited Edition

40 jaar Porsche Design

 

Met de Laser Cut (P’8663) collectie introduceert Porsche Design een unieke bril waarbij technische innovatie en functioneel design perfect samengaan. Door de innovatieve verwerkingstechniek lijken de brillenglazen in het titanium frame te zweven. Dit zorgt voor een stijlvolle en chique look. Porsche Design maakt bewust gebruik van pure materialen in het design.

Dankzij het frame, gemaakt van 100% titanium, en het polycarbonaat schild met zilverkleurige spiegelcoating laat de unieke Glued Visor een onvergetelijke indruk achter. De slanke lijnen en doorlopende spiegellens in combinatie met het kwaliteitsmateriaal maken het montuur tijdloos in de breedste betekenis van het woord.

 

De P’8663 vult de Iconics-serie van Porsche Design aan als exclusief model. De Laser Cut behoort tot de Gold-categorie van Iconics en is daarom beperkt tot 911 exemplaren. De bril wordt geleverd in een exclusief ontworpen giftbox.