Specials - Daan's Optiek
348364
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348364,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Porsche Design

Porsche staat voor unieke en zeer herkenbare ontwerpen, ongeëvenaarde kwaliteit, snelheid en elegantie. Voor de Porsche Design Collectie geldt hetzelfde. U kunt erop rekenen dat wij altijd een mooie selectie monturen en zonnebrillen in huis hebben. Heel bijzonder zijn de limited editions waarvan er wereldwijd slechts 911 gemaakt worden.

 

Met de Laser Cut (P’8663) collectie introduceert Porsche Design een unieke bril waarbij technische innovatie en functioneel design perfect samengaan. Door de innovatieve verwerkingstechniek lijken de brillenglazen in het titanium frame te zweven. Dit zorgt voor een stijlvolle en chique look. Porsche Design maakt bewust gebruik van pure materialen in het design.

Dankzij het frame, gemaakt van 100% titanium, en het polycarbonaat schild met zilverkleurige spiegelcoating laat de unieke Glued Visor een onvergetelijke indruk achter. De slanke lijnen en doorlopende spiegellens in combinatie met het kwaliteitsmateriaal maken het montuur tijdloos in de breedste betekenis van het woord.

 

Dit jaar vond het merk een perfecte ambassadeur in Patrick Dempsey en voor de liefhebbers hebben we nu een gelimiteerde oplage van de monturen en de zonnebrillen die hij zelf draagt in huis. Patrick Dempsey en Porsche zijn dé perfecte match. De beroemde acteur die in Grey’s Anatomy harten liet smelten is in zijn vrije tijd een fanatieke coureur, lid van de Porsche Motorsport Family en reed meerdere keren de 24-uurs van Le Mans waarin hij zelfs een keertje 2e werd.

 

Aarzel niet en kom eens langs om de collectie te bekijken en te passen!