Test Bericht - Daan's Optiek
346942
post-template-default,single,single-post,postid-346942,single-format-quote,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
1

Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate.

— Test Bericht

Orgreen

Als een eerbetoon aan ambacht en innovatie presenteert Orgreen de GRAND DANOIS collectie een selectie van titanium monturen zorgvuldig verguld met edel metalen. Een verfijnde serie optische monturen, elegant versmolten met designfilosofie van ingetogen, intelligente kwaliteit. De dunste titaniumcollectie tot nu toe, voor het eerst gepresenteerd in goud, ruthenium en palladium.

 

Alleen edel metalen worden gebruikt in het platingproces. De hoogwaardige afwerking ontstaat door een combinatie van handmatig polijsten en zandstralen van de ruwe titanium monturen, die vervolgens worden behandeld met meerdere lagen edelmetaal. Het platingproces ontstaat wanneer een elektronische stroom door een platingoplossing wordt geleid, waardoor de edele metalen zich aan de titanium monturen hechten en een dunne en zeer duurzame coating vormen.

 

[/vc_column][/vc_row]

AUTHOR: Daans Optiek
1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.