Daan's Optiek | Brillenglazen
348093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348093,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Brillenglazen

Daan’s Optiek werkt met de beste type brillenglazen. Juist daarom werkt Daan’s Optiek samen met ZEISS. Wanneer brillenglazen individueel op de drager afgesteld zijn, bieden ze het maximale kijkcomfort.

Beter Nacht zicht

Een bril voor dagelijks gebruik en veiliger rijgedrag. Hier hebben wij een oplossing voor, met de ZEISS Drivesafe glazen revolutie. Veel mensen voelen zich onzeker, ongemakkelijk of wat gestrest tijdens het rijden. Dit is vooral onder moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donker.

 

Gemiddeld is 83% van de brildragers tevens bestuurder. Autorijden kan een echte uitdaging zijn, voor iedereen – ongeacht de afstand – en goed zicht is essentieel voor de veiligheid. DriveSafe brillenglazen zijn zowel verkrijgbaar in enkelvoudige als in multifocale varianten. En kunnen desgewenst worden voorzien van het ZEISS i.scription Systeem.

I.scription

Met i.Scription brillenglazen heeft u in de schemering en nacht veel minder last van hinderlijke reflecties of halo’s. U ervaart een beter contrast en kleuren worden intenser en levendiger.

 

Als u kiest voor voor ZEISS i.Scription brillenglazen voor beter nachtzien en een intensere kleurbeleving, dan worden de ogen zelfs per honderdste (0,01) dioptrie gecorrigeerd, in plaats van de gebruikelijke 0,25 dioptrie. Dit biedt een nieuwe dimensie van kijken.

Office glazen

De nieuwe ZEISS brillenglazen voor op kantoor zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en maken een ontspannen houding mogelijk. Deze brillenglazen bieden een heel breed gezichtsveld van dichtbij tot middellange afstand (tussen 40 centimeter en 3 meter). Dit zorgt ervoor dat u zo goed mogelijk  ziet en werkt in exact het zichtbereik dat uw werk vereist.