Daan's Optiek | Brillenglazen
348093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348093,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Brillen Glazen

Daan’s Optiek is uw multifocaal specialist voor Lansingerland en omstreken. Juist daarom werkt Daan’s Optiek samen met glasleverancier ZEISS. Wanneer brillenglazen individueel op de drager afgesteld zijn, bieden ze het maximale kijkcomfort. Dit geldt zowel voor multifocale als enkelvoudige brillenglazen. Om deze glazen aan te meten beschikken wij over de meest innovatieve apparatuur.

100% UV-Block

ZEISS en Daan’s Optiek stellen vanaf nu de nieuwe norm door volledige UV-bescherming met ZEISS UV-Protect Technology in elk type glazen. Volledige UV-bescherming in alle heldere brillenglazen. Elke dag. De gehele dag.

 

UV-straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen. UV-straling heeft enkele positieve effecten op de mens, zoals de activatie van Vitamine D door blootstelling van de huid. Helaas brengt langdurige blootstelling aan UV-straling ook enkele serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee.

Blue Protect Coating

De DuraVision® BlueProtect coating van ZEISS is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel blootgesteld worden aan blauw-paars licht van smartphones, tabletschermen, computers en LED-verlichting.

 

DuraVision® BlueProtect weerspiegelt delen van het blauw-paarse licht van deze bronnen, waardoor de lichtinval in het oog belemmerd wordt. Daan’s Optiek biedt een uitgebreid assortiment om blauw-paars licht te blokkeren wat voldoet aan diverse eisen die consumenten hebben wat betreft binnen- en buitenactiviteiten: het filteren van verschillende hoeveelheden blauw-paars licht, afhankelijk van de activiteit.

Digital glazen

Met ZEISS Digital Lenses biedt Daan’s Optiek een nieuwe productcategorie aan. Deze brillenglazen zijn speciaal ontworpen om aan de zichtbehoeften van dertigers en veertigers tegemoet te komen, die voor het eerst ongemak ervaren bij het zien op korte afstand, onafhankelijk van het feit of zij voorheen al een bril met unifocale glazen droegen of niet.

 

Regelmatig gebruik van mobiele digitale apparatuur is een uitdaging voor het menselijk oog. Met de constante groei van digitale apparatuur is het aantal overschakelingen tussen ver- en nabijzicht en terug aanzienlijk gestegen. ZEISS Digital Lenses laten vermoeide ogen en een stijve nek tot het verleden behoren. Zij helpen gebruikers van digitale apparatuur om de hele dag een frisse, fitte en gefocuste blik te houden.

Computer Glazen

Met de ZEISS officelens brillenglazen vermijdt u nekklachten, vermoeidheid en lichamelijke klachten door de combinatie van een juiste ergonomie.

 

Als we lange tijd geconcentreerd willen blijven bij het gebruik van computers, smartphones, tablet-pc’s of andere apparaten op het werk, hebben we goed zicht van dichtbij en op middellange afstand nodig. Dit gezichtsveld, tussen een halve meter en drie meter, gebruiken we het vaakst in onze dagelijkse routine. Een leesbril en zelfs geavanceerde multifocale brillenglazen zijn niet ideaal voor dit gezichtsveld. Heeft u ooit al overwogen om een bril te dragen die speciaal is aangepast aan het werk dat u doet?

 

Zeiss office glazen laat u toe zo goed mogelijk te zien en te werken in exact dat zichtbereik dat uw baan vereist. Uw hoofd en nek zullen de hele dag door een natuurlijke en ontspannen houding aannemen.

Drivesafe Glazen

Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, reflecties of halo’s, vooral in de schemering of ’s nachts. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk. Daan’s Optiek kan met een zeer nauwkeurige oogmeting en met de juiste brillenglazen snel een einde aan maken aan onscherp zicht in het donker.

 

Met DriveSafe Brillenglazen introduceert ZEISS een nieuwe productcategorie brillenglazen voor dagelijks gebruik. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen met hun dagelijkse brillenglazen.

 

DriveSafe Brillenglazen van ZEISS zijn zowel verkrijgbaar in enkelvoudige als in multifocale varianten. Voor meer informatie bent u altijd welkom in de winkel of kunt u bellen op 010-5226677