Brillenglazen - Daan's Optiek
348093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348093,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Brillen Glazen

Daan’s Optiek is uw multifocaal specialist voor Lansingerland en omstreken. Juist daarom werkt Daan’s Optiek samen met glasleverancier Rodenstock. Wanneer brillenglazen individueel op de drager afgesteld zijn, bieden ze het maximale kijkcomfort. Dit geldt zowel voor multifocale als enkelvoudige brillenglazen. Om deze glazen aan te meten beschikken wij over de meest innovatieve apparatuur.

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen zijn voor iedereen die in het dagelijks leven helder wil zien.
U kunt dichtbij prima zien maar in de verte wordt alles onscherp? Of juist omgekeerd? Raken uw ogen snel vermoeid of worden ze rood? Dan ligt de oplossing voor de hand: enkelvoudige glazen. Hiermee kunt u weer scherp zien.

 

De enkelvoudige glazen corrigeert uw oogafwijking en geeft u weer haarscherp zicht. Voor u betekent dat een beter totaalzicht, een hogere levenskwaliteit en meer veiligheid, bijvoorbeeld in het verkeer. Enkelvoudige glazen kunnen worden gebruikt als verte glazen of als leesglazen.

Multifocale Glazen

Onze ogen veranderen bij het ouder worden. Dit betekent dat de ooglens op middelbare leeftijd niet meer zo elastisch is als voorheen. Het wordt voor de ogen steeds moeilijker om te schakelen tussen dichtbij en in de verte zien. Hierdoor hebben ze ondersteuning nodig. Multifocale glazen zijn in dit geval de ideale oplossing. Met multifocale glazen hoeft u namelijk niet steeds een andere bril op te zetten. Dit voorkomt een hoop ergernis en ongemak.

 

De multifocale glazen van Rodenstock bieden optimaal zicht dichtbij, op de middellange afstand en in de verte. Zoals de naam al aangeeft, kenmerkt een multifocaal glas zich door een geleidelijk toenemende sterkte en scherp zicht op elke afstand zonder hinderlijke overgangen. Dat komt omdat multifocale glazen tegelijk voor bijziendheid en verziendheid corrigeren. Omdat het glas geen zichtbare rand heeft en de verandering in sterkte aan de buitenkant niet zichtbaar is.

Multimedia glazen

We leven in een digitale wereld. We werken dagelijks op een computer, checken continu de sociale media via onze smartphone, lezen boeken op een e-reader. Dit vergt nogal wat van onze ogen en van ons lichaam. Zeker als u uw (lees)bril niet afstemt op uw beeldschermgedrag.

 

Is het lezen van een beeldscherm net alsof u de hele tijd in een lamp kijkt? Het gaat vaak gepaard met een vermoeid gevoel, de neiging tot wazig zien of dubbelzien en een prikkend gevoel in de ogen. En dan hebben we het nog niet eens over de hoofdpijn en andere nek- en schouderklachten als gevolg van een verkeerde lichaamshouding. Klinkt dit bekend?

 

De multimedia glazen zijn de perfecte kijkoplossing voor u. Zeker als u ouder bent dan 40 jaar en meer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm werkt. Een beeldschermbril geeft onze ogen de juiste ondersteuning en kan een flink aantal klachten voorkomen. Het geeft uw ogen de ruimte, de luxe van een groter en rustiger kijkoppervlak. Vergelijk het maar eens met beenruimte in een vliegtuig. Hoe langer de reis duurt, hoe meer u de beenruimte gaat waarderen.

Road Glazen

Onze veiligheid in het verkeer hangt af van veel meer dan alleen onze auto en eigen prestaties. Een belangrijk aspect daarbij is ons zicht. Elke automobilist weet dat weersomstandigheden zoals hevige regen, mist of sneeuw het zicht nogal kan beperken. Ook rijden in het donker, met verblindende koplampen van tegemoetkomend verkeer of van de auto’s die achter u rijden, is voor veel mensen een probleem. Rodenstock Road brillenglazen zijn de oplossing. Met de speciaal ontwikkelde enkelvoudige en multifocale brillenglazen bent u goed uitgerust om veilig deel te nemen aan het verkeer

 

Veel automobilisten worden verblind als ze in het donker rijden, met name door moderne Xenon of led koplampen.
Hinderlijke lichtreflecties, bijvoorbeeld van wegverlichting of natte wegen, worden eveneens merkbaar gereduceerd. Overdag zorgt het verbeterde contrast voor ontspannen autorijden.

 

Bij het opzij of achterom kijken kan het zelfs zo zijn, dat de visuele indrukken van beide ogen niet identiek zijn. Dit belemmert uw ruimtelijke zicht en zo worden afstanden niet altijd goed ingeschat. Dit leidt vaak tot onzekerheid en twijfels bij het inhalen of parkeren. De Rodenstock Road brillenglazen zijn zo geoptimaliseerd dat ze zorgen voor een symmetrisch blikveld tussen het linker- en rechteroog, voor een betrouwbare afstandsbepaling.

 

Uw voordelen:
– Innovatieve brillenglazen voor snel veranderen van focus, optimaal ruimtelijk zicht en minder belasting voor de ogen door gereduceerde verblinding.
– Optimaal waarnemen van kleuren en afstanden.
– Volledige benutting van uw persoonlijke zichtpotentieel.

PRO 410

Onze huid en ogen beschermen we tegen zonlicht. Dit doen we door een hoed op te zetten, een zonnebrandcrème te gebruiken of een zonnebril te dragen. Wist u dat er nu ook transparante brillenglazen bestaan die de ogen beschermen tegen overmatig licht, zoals UV-stralen en high energy blauw licht? En dat deze glazen net even iets verder gaan dan conventionele (zonne)glazen die beschermen tot 400 nanometer?

 

Onze Pro410 glazen introduceert een nieuwe generatie brillenglazen die de ogen beschermt en overmatig licht filtert: PRO410. Hoe het werkt? De naam zegt het al een beetje: PRO410 glazen laten de juiste lichtcomponenten door en filteren overmatig UV-licht tot 410 nanometer en schadelijk high-energy blauw licht. Een ideaal glas voor uw welzijn!