Brillenglazen fout - Daan's Optiek
347930
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-347930,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Drivesafe glazen

Een bril voor dagelijks gebruik en veiliger rijgedrag.

 

Veel mensen voelen zich onzeker, ongemakkelijk en gestrest tijdens het rijden. Dit is vooral onder moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donker. Gemiddeld is 83% van de brildragers* tevens bestuurder. Autorijden kan een echte uitdaging zijn, voor iedereen – ongeacht de afstand – en goed zicht is essentieel voor de veiligheid. DriveSafe brillenglazen van zijn zowel verkrijgbaar in enkelvoudige als in multifocale varianten.

Hoi dit is een test om te kijken of hij goed updated

Wij staan u graag te woord om het abonnement uit te leggen

Wij staan u graag te woord om het abonnement uit te leggen

Wij staan u graag te woord om het abonnement uit te leggen

Brillenglazen

Daan’s Optiek werkt met de beste type brillen glazen. Juist daarom werkt Daan’s Optiek samen met ZEISS. Zo meten wij persoonlijke parameters, zoals visuele gewoonten en anatomische gegevens, van de drager op in de vervaardiging van het brillenglas. Wanneer brillenglazen individueel op de drager afgesteld zijn, bieden ze buitengewoon draag- en visueel comfort.

Multifocale Brillenglazen

Multifocale brillenglazen bieden verschillende oplossingen qua zicht in één brillenglas.

 

Het vervaardigen van multifocale brillenglazen is altijd al iets bijzonders geweest. Multifocale brillenglazen zorgen voor een vloeiend, helder zicht van dichtbij tot veraf in één brillenglas – zonder verspringing of overgang in het beeld. Dat maakt multifocale brillenglazen in de optische technologie werkelijk uniek. Vervaardiging vereist niet alleen veel kennis en een groot aantal optische berekeningen, maar ook de exacte persoonlijke parameters van de drager.