Bolon - Daan's Optiek
347878
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347878,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Bolon Eyewear is een goed bewaard geheim onder Amerikaanse fashionista’s die vertrouwen op opvallende accessoires om zich te onderscheiden van de massa. Bolon Eyewear biedt brillen en zonnebrillen van hoogwaardige materialen in klassieke stijlen met een moderne twist. Bovendien schitteren de zonnebrillen van Bolon met trendy details zoals felgekleurde en verloopglazen.
 
Het Bolon Eyewear merk begon met een eenvoudig uitgangspunt: het vieren en omarmen van de essentie van zelfexpressie.De doelgroep van Bolon Eyewear is een fashionista in de leeftijd van 25 tot 35 jaar die “romantiek, kunst en stijl waardeert”. Het merk maakt ook brillen voor kinderen die “mini fashionista’s” zijn.
 
Ontworpen in Italië door ervaren ambachtslieden, haalt de collecties inspiratie uit houdingen en esthetiek over de hele wereld. Of het nu een elegante zonnebril is om je ogen te beschermen tegen de zon op reis, of een stijlvol optisch montuur om de dag met een gerust hart door te komen.

Project Details
Previous
Next