Götti - Daan's Optiek
347858
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347858,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Gotti Switzerland Eyewear gemaakt van de beste materialen: driedimensionaal, bewerkt titanium, speciaal vervaardigd acetaat. De gehele collectie wordt geproduceerd door specialisten in hun vakgebied: de titanium monturen worden gemaakt in Japan en de acetaten in Duitsland. De afwerking van elk Gotti montuur wordt met de hand gedaan. De titanium stijlen krijgen een keramische coating en de acetaten worden met de hand gepolijst. De kleuren en vormen vullen elkaar aan en maken elke blik in de spiegel aangenamer dan de vorige, aldus het bedrijf.
 
“Sinds het begin van ons bedrijf is onze filosofie consistent gebleven. We maken brillen die eenvoudig en elegant zijn en gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit”, zegt Sven Gotti, oprichter, eigenaar en ontwerper van Gotti Switzerland. “Onze brillen zijn teruggebracht tot het essentiële, versterkt met harmonieuze vormen en komen tot leven met een consistente handtekening. Deze brillen zijn meer bedoeld als sieraad dan als accessoire. Het zijn waardevolle en duurzame objecten die ervoor zorgen dat de drager er goed uitziet en zich goed voelt.”

Project Details
Previous
Next