Dita - Daan's Optiek
347860
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-347860,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Over dit merk

Edgy en toch elegant, met design invloeden die variëren van Hollywood’s glamoureuze Gouden Eeuw tot aan de gemechaniseerde schoonheid van de Industriële Revolutie. ’s-Werelds meest invloedrijke beroemdheden, stylisten en trendsetters waarderen het vermogen van Dita om zich in te leven in verschillende personages.

Het creëren van een enkel frame van Dita kan uit maar liefst 320 afzonderlijke productie stappen bestaan, over een tijds duur van meer dan 8 maanden. Dita maakt acetaat frames in echte, hand gesneden bamboe chips van verschillende maten. Deze traditionele bamboe polijst processen resulteren in een rijkere, hoge kwaliteit. Het moment dat u Dita ziet en voelt, zult u dit merken!

 

Project Details
Previous
Next